Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València CF accelera per a renovar a Jesús Vázquez

Per Blanquinegres · 27 Març, 2021

El València CF vol renovar a una de les perles de la seua Acadèmia i ahir va haver una reunió a la Ciutat Esportiva de Paterna amb els agents de Jesús Vázquez per a renovar al jove jugador valencianista.

El jove jugador és fill de l’exsecretari tècnic Braulio Vázquez i té damunt de la taula diverses ofertes d’equips Champions per a firmar amb ells. El jove lateral esquerre afronta aquest últim tram de temporada amb el seu contracte acabant el juny de 2022.

Segons afirma Ser Deportivos la negociació està comandada per Anil Murthy i Miguel Angel Corona amb l’agència de representants del jugador i han ajornat a una nova reunió la decisió per a renovar al jugador.

Una gran producció de laterals esquerres

Durant els últims anys, l’Acadèmia del València ha sigut capaç de produir un gran nombre de jugadors que ocupen el lateral esquerre i han triomfat en el món del futbol. El primer que va eixir va ser Jordi Alba, el lateral català ha ocupat la banda esquerra del Barça durant els últims anys i ha guanyat una Champions amb l’equip blaugrana.

Després de Jordi Alba, va aparéixer Juan Bernat, el qual se’n va anar al Bayern de Múnich després d’una magnífica temporada. Quan es va marxar Bernat, va arribar el moment del capità del València CF, José Gayà. El lateral de Pedreguer està encantat d’estar en el València CF i assumeix la capitania amb orgull i admiració.

Després de Gayà han eixit jugadors com Toni Lato i Àlex Centelles. Ara mateix, Jesús Vázquez és el següent lateral esquerre de l’Acadèmia. No obstant això, apareixen problemes per a la continuïtat del lateral en el València CF.