Sin categoría

El València cau eliminat de la lliga de campions

Per Jorge Olmos · 10 Març, 2020

Dur repte el que afrontava el València a la tornada dels huitens de la màxima competició continental davant l’Atalanta. Més encara quan al primer minut Diakhaby ha comés un clar penal que ha transformat Ilicic.

Les poques opcions de remuntada s’esvaïen amb el gol visitant però el conjunt de Celades no ha deixat de creure i ràpidament ha fet el gol de l’empat per mitjà de Gameiro. El repte semblava més prop i els valencians han seguit buscant la victòria, amb més cor que cap.

I el somni de remuntar s’ha acabat per complet amb el segon penal comés per Diakhaby, que s’ha marcat un partit lamentable regalant dos penals en 40 minuts. Amb l’1-2 s’ha aplegat al descans d’un partit que ja era pur tràmit.

Després del pas pels vestidors l’equip li ha possat ganes però ha sigut tan sòls una il·lusió ja que després de posar-se per davant amb el 3-2, els valencians han vist com ràpidament remuntada l’Atalanta amb quatre gols de Ilicic.

El València cau eliminat de la champions després d’un cúmul de despropòsits i ja encara la recta final de lliga amb els objectius per complir.