La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València C.F perd cinc patrocinadors significatius
,

El València C.F perd cinc patrocinadors significatius

COMPARTIR

El València no comença tampoc de bona forma el seu apartat comercial en este exercici 22/23. A pesar que tots els anys sempre hi ha un ball habitual de sponsors, enguany el club ha tingut una baixada important en el que correspon a “premium” i “official” partners.

Comptant Puma i el Main Sponsor, el club tenia la temporada passada 18 patrocinadors importants, és a dir, la qual cosa el club crida Main, Premium Plus, Premium i Official partners. Mentre que esta temporada soles hi ha 14. En total, hi ha cinc marques que han decidit desvincular la seua marca amb el club, però cal sumar la incorporació de Cazoo.

Les cinc marques que ja no estaran la pròxima temporada, o almenys així ho mostra la secció de partners de la pròpia pàgina web del club són S.A.M Trade, Sezzle, Hackett, Energia i Norauto.

Encara que el departament de màrqueting encara té temps per a continuar buscant marques abans que del començament la nova temporada, es tracta d’una fugida important a nivell econòmic. Empreses com a S.A.M Trade aportaven prop de 1,5 milions d’euros a la samarreta blanquinegre. El cas de S.A.M Trade és particular ja que encara li quedaven dos anys de contracte.