ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València C.F demana ajornar el partit enfront del Granada

Per Blanquinegres · 23 Febrer, 2024

El València C.F acaba d’emetre un comunicat en el qual demana ajornar el partit que tenia planificat disputar demà a Granada

Comunicat oficial:

Des del València CF estem desolats pel terrible incendi d’aquest dijous en l’Avinguda Maestro Rodrigo del barri de Campanar, a València, i volem traslladar el nostre més sentit condol i el nostre afecte a familiars i afins de les víctimes.

El Club lamenta profundament el succeït, vol manar molta força a tots els damnificats i agrair públicament l’encomiable labor dels serveis d’emergència.

Aquest divendres els jugadors i tècnics del primer equip masculí, el primer equip femení i els equips de l’Acadèmia VCF, guardaran un respectuós minut de silenci al principi dels seus entrenaments en memòria de les víctimes.

De la mateixa manera, el Club ha tramitat la sol·licitud per a ajornar el partit d’aquest dissabte contra el Granada CF en l’Estadi Nou Los Cármenes

En la línia dels tres dies de dol declarats en la Comunitat Valenciana, el València CF deixarà les banderes a mitja asta en les seues instal·lacions i ha inclòs un crespó simbòlic en els seus avatars en les xarxes socials.

El València CF s’ha posat a la disposició de les institucions i serveis d’emergències per a ajudar davant qualsevol necessitat.