La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València busca una empresa per a construir la coberta del Nou Mestalla
,

El València busca una empresa per a construir la coberta del Nou Mestalla

COMPARTIR

-->

El València i les institucions públiques avancen en el procés de desbloquejar la situació del Nou Mestalla. El club de la Capital del Túria confia en poder acabar l’estadi i des del Govern estan pressionant, perquè volen que València siga seu en el Mundial 2030. 

Explotació de la coberta energètica

Ara mateix, segons ha informat el Desmarque VCF, el València està negociant amb diverses empreses per a la construcció de la coberta del Nou Mestalla. Hi ha dos empreses multinacionals que estan molt interessades en el projecte.

Cal recordar que el València va incloure en el seu projecte, que la coberta de l’estadi estaria amb panels solars per a poder ser un camp sostenible. La construcció d’esta coberta està valorada en cinquanta milions d’euros. 

El València busca el finançament d’una empresa a canvi de la concessió dels drets d’explotació durant un llarg període de temps. El club considera això com una oportunitat de mercat i com una via per a poder presentar un projecte que siga aprovat per la Generalitat Valenciana. 

L’ajuda de CVC

D’altra banda, un altre fons d’inversió que ha ajudat al València ha sigut CVC. L’acord d’este fons amb la Lliga de Futbol Professional ha permés al València destinar huitanta-quatre milions d’euros per a poder reactivar les obres del Nou Mestalla.