ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València busca entrenador i estos són algun dels candidats

Per Alex Alfaro · 07 Febrer, 2023

Voro segueix com a entrenador del València i la direcció del club continua confiant en l’actual director tècnic, però segons ha informat Ràdio Marca València, des de dins del club no hi ha una obstinació que vaja a continuar en el lloc si no aconsegueix els resultats esperats.

El màxim accionista del València, Peter Lim, va cridar en els últims dies a Nuno Espírito Santo, però el contacte no va anar en clau esportiva per a la seua ràpida reincorporació a la banqueta valencianista, on ja va estar. El València està a l’espera dels pròxims resultats per a veure si Voro és la solució a una altra mala temporada o si ha d’arribar un altre entrenador que ho canvie tot.

L’aposta de l’entitat valencianista ha tornat a ser, per huitena vegada, la col·locació de Voro com a tècnic del primer equip, però aquesta vegada la situació és insostenible i els resultats no arriben. Voro està prop d’arribar als 50 partits com a entrenador del primer equip, i encara que ha salvat en més d’una ocasió a l’equip, aquesta vegada la situació i el context és diferent.

I es que, tal i com ha informat el portal Golsmedia, el València està tantejant ja el mercat d’entrenadors i estudia moltes opcions. El perfil que busca el València és molt concret i alhora complicat de trobar. El València busca entrenadors que no estiguen en cap banqueta. Si ens anem a aquells entrenadors que van sonar anteriorment a Bordalás i Gattuso, veiem com Diego Martínez, Pablo Machín, Rudi, Vicente Moreno…tots ells estan entrenant ja i seria complicat que acceptaren una oferta del València. A més, també hi ha perfils utòpics com podria ser Benítez, Bordalás o Marcelino que encaixarien per a donar-li la volta la situació però que no acceptarien vindre a València.

També hi ha exemples com el Mendilivar, encara que seria difícil que poguera encaixar en el model Meriton. També està oberta la porta d’Angulo, que acceptaria el desafiament però que no té pressa i fins al dia de hui el València encara no s’ha tornat a posar en contacte amb ell.

El València busca entrenadors

El València continua confiant en Voro com hem comentat, però això no significa que el club estiga treballant en entrenadors per si es donara el cas d’haver de fer un segon canvi en la banqueta en les pròximes jornades. És per això que tal com ha informat el prestigiós diari brasiler UOL Esporte i més concretament el seu periodista Bruno Andrade, el València ha tantejat a Abel Ferreira, entrenador del Palmeiras brasiler. L’entrenador portugués, format en l’Sporting de Lisboa i Braga, hauria rebutjat vindre a València ja que té contracte en vigor fins al pròxim 2024.