ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València busca donar-li eixida a Paulista en les últimes hores de mercat

Per Manel Rumbau · 29 Gener, 2024

Gabriel Paulista finalitza el seu contracte amb el València aquesta temporada tot i que el que és un dels capitans del primer equip continuarà una temporada més al club de Mestalla si juga 20 partits. No obstant això, aquest límit està subjecte a partits oficials on jugue almenys 45 minuts. Cal destacar que els partits de Copa del Rei, tal com es va informar al seu dia, no computen en el nombre de partits per a la renovació del seu contracte.

Respecte a aquesta difícil situació, Baraja no va dubtar en deixar clara la seua postura com a entrenador si ha d’alinear-lo i sobrepassar, per tant, el nombre de partits i minuts en ells del jugador subjectes en la clàusula per a la renovació. “Em dedique a entrenar i si necessitarem a Paulista els partits que siguen el posaré quan l’haja de posar. Ací el club no entrarà, perquè jo tampoc ho faria. Si em coneixeu sabeu perfectament que no mire ni l’edat, ni els partits, només el rendiment immediat i tracte de ser just en aquest sentit”, va afirmar el tècnic. 

La decisió de Lim: donar-li eixida en els últims dies de mercat

Tot i que el futur de Gabriel semblava tindre un final establert, al menys per a aquesta temporada, el cert és que la informació desvetllada hui per Ser Deportivos València no té cap indici que açò últim acabe per donar-se així. Ara mateix, el València, quan falten 72 hores perquè el mercat finalitze, busca donar-li eixida a Paulista abans que el mateix tanque les portes. 

Davant la possibilitat que Paulista arribe als 20 partits que es necessiten per tal de renovar automàticament, Lim ha decidit trobar-li una eixida “in extremis” que puga impossibilitar el fet que el brasiler arribe a la xifra de partits establerta en el seu contracte. A més, segons ha ampliat Cope València, el representant del “5” valencianista ja es troba en la capital del Túria per tractar de tancar un acord amb el València. El jugador, davant la situació, es troba dispost a acceptar eixir del club de Mestalla sempre que puga firmar amb un nou equip un contracte de dos temporades.