ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

El València Basket destrossa al Reial Madrid (69-79)

Per Jaime March · 09 Maig, 2021

El Reial Madrid i el València Basket es trobaven en la trenta-sisena jornada de la Lliga Endesa en el Wizink Center. El Reial Madrid no podria comptar amb Tavares, Abalde i Randolph mentre que València Basket no comptava amb San Emeterio per lesió i Marinkovic per descarte. El primer de la classificació, amb un balanç de 32-1, contra el cinqué de la classificació, amb un balanç de 22-11.

El partit començava amb molt de ritme ofensiu per part de l’equip valencià. Tobey amb 12 punts obligava a Laso a parar el partit amb un 7-19 en tot just 5 minuts.

Després del temps mort, Poirier i Llull intentar parar la ratxa valenciana però no ho aconseguien. Sastre finalitzava el quart amb un triple (12-27).

En el segon quart no es va anotar fins al tercer minut. El Madrid seguia en sequera anotadora, 12 punts en 13 minuts.

València Basket continuava engrandint la bretxa fins als 20. Llull arreglava una mica el marcador per a anar-se 16 a baix al descans (27-43).

El tercer quart l’obria Vives amb un triple. El Madrid s’aferrava als punts de Carrol. Taylor des de la cantonada acostava al seu equip a 12 punts.

València no anotava i el Madrid ho aprofitava per a posar-se a 10 punts.
En els últims minuts, València va començar a anotar per a anar-se 17 a dalt a l’últim quart (43-60).

L’últim quart començava amb tranquil·litat per part valenciana i controlant la seua renda. Poirier donava algun però els triples de Dubjlevic i Labeyrie sentenciaven el partit.

El Madrid maquillava el resultat de la mà de Llull (69-79).