ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València baralla per un Mestalla sense pipes

Per Blanquinegres · 31 Juliol, 2023

El València aspira a fer des d’aquesta temporada de l’estadi de Mestalla una instal·lació sense pipes o, almenys, sense les seues corfes pel problema de salubritat que aquestes plantegen, però també pels inconvenients que suposa la seua neteja, segons va poder saber EFE.

Les corfes de pipes s’han convertit en un reclam que atrau a les rates, amb tots els problemes que això suposa. A més, l’acumulació d’aquestes corfes ha arribat a obstruir les canonades per a desguassar la instal·lació en cas de pluja.

Així mateix, el club també ha rebut queixes dels veïns de la zona pel soroll que fan les màquines amb les quals es netegen habitualment les graderies d’eixos desaprofitaments.

L’entitat farà una crida als seus seguidors per a tractar que no consumisquen pipes a Mestalla i la mesura més directa per a desincentivar el seu consum en l’estadi serà deixar de vendre-les dins del recinte.

A més, es reclamarà als seguidors que no renuncien a consumir-les que porten amb si una bossa per a depositar les corfes en ella.

El València posarà en marxa aquesta iniciativa dissabte que ve quan l’equip de Rubén Baraja dispute a Mestalla el Trofeu Taronja davant l’Aston Vila i l’estendrà en tots els partits que jugue com a local aquesta temporada.

El club de Mestalla gasta prop de 25.000 euros anuals en la neteja de les corfes de pipes de la graderia de Mestalla.