+  FITXATGES  

El València baralla opcions per a les bandes: Lavezzi, Navas, Milner…

Per Pere Alapont · 22 Gener, 2015

Amb l’arribada de l’equador de la temporada ha quedat demostrat que, per uns motius o per altres, un equip de futbol sempre es va a veure ressentit per l’acumulació de partits i el pas de les setmanes. El València, pel que fa als seus jugadors de banda, ha vist com l’habitualment titular Pablo Piatti patia una lesió que l’ha mantingut allunyat dels terrenys unes setmanes o com Sofiane Feghouli partia cap a Àfrica a jugar la competició continental amb la seua selecció.

En les últimes setmanes han sonat multitud de noms que, suposadament, l’entitat valencianista baralla per a incorporar a l’equip abans o després i reforçar les posicions de banda. Els noms són ben coneguts, mostra evident del bot de qualitat que ha pegat el conjunt de Mestalla des de l’arribada de Peter Lim a la ciutat del Túria. Resumim les opcions que s’han escoltat fins ara:

EZEQUIEL LAVEZZI: L’argentí tal volta és el nom més mediàtic que ha sonat per a incorporar-se a les files blanquinegres. El jugador agrada molt, tant a la direcció esportiva com a l’aficionat, i s’ha seguit de ben a prop als últims mesos. El jugador acaba contracte amb el PSG en any i mig i vol eixir de l’entitat francesa. Els de París encara podrien treure una bona tallada si venen al jugador, però no semblen disposats a deixar-lo anar així com així.

JESÚS NAVAS: Com ja vam publicar a “Blanquinegres” fa uns dies després de la informació donada per Alberto Santamaría a “Sillas Gol”, el València va preguntar pel jugador andalús del Manchester City fa un parell de mesos. El xeic dels de Manchester vol renovar en profunditat la seua plantilla, començant per la banqueta, i la figura del sevillà, que últimament està tenint prou protagonisme sobre l’herba a Manchester, podria no entrar dins dels plans del màxim mandatari.

JAMES MILNER: Altre home del City. En aquest cas, el jugador queda lliure al mercat d’estiu i, segons informava Alberto Santamaría, no vol renovar i ha sigut oferit a Meriton. L’anglés és un autèntic portent físic, el perfil de jugador que busca Nuno Espírito Santo.

NICO GAITÁN: Sobre aquest jugador del Benfica també s’ha dit de tot des de fa un temps cap ací. La directiva dels lisboetes no el deixaria marxar fins a juny i el que demanen per ell, la clàusula de rescissió de 35 milions d’euros, és una quantitat desorbitada. Lim va intentar incorporar-lo a la vegada que tancava el fitxatge d’Enzo Pérez però no va poder arribar a cap acord amb el president del Benfica, Luis Filipe Vieira. També ha sonat per al PSG, cosa que obriria les portes per a eixir al ja anomenat Lavezzi

A més d’estos noms, el València treballa en altres jugadors, òbviament, però la informació no ha cridat l’atenció tant com als mencionats dalt, al ser tots ells primers espases del futbol europeu.