Sin categoría  

El València baixa una posició en La Liga

Per Alex Alfaro · 02 Abril, 2023

La jornada no està sent roïna per al València. L’Espanyol va perdre enfront del Girona, el Getafe únicament va aconseguir un punt enfront de l’Athletic, el Cadis va perdre enfront del Sevilla i tot això ha provocat que el València depenga d’una victòria demà per a eixir per si mateix dels llocs de descens.

No obstant això, tots els resultats no han acompanyat i és que l’Almeria acaba de finalitzar el seu partit amb empat a 2 front el Celta de Vigo i envia al València a la penúltima posició de La Liga.

L’Almeria es col·loca amb un punt més (27 punts) que el València que es manté amb 26. De la mateixa manera, segueix empatat a punts amb la permanència.

Baraja parla sobre el mes d’abril i la situació de l’equip

Baraja ha parlat hui en roda de premsa i ha reflexionat i donat la seua opinió al respecte dels sis partis que té el València per davant en el mes d’abril.

Nosaltres hem d’estar preparats i crec que ho estem. Assumim la realitat i les veritats, això t’acosta a canviar la situació. El procés és guanyar partits i sumar punts. Som ací, hem de conviure amb eixa realitat nostra i els aficionats. hem de tindre l’ambició de canviar-la amb treball. Hi ha més equips en eixa zona. Si entres en nervis i ansietats, et dificulta poder fer-ho”