ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València arriba a un acord per Amallah

Per Blanquinegres · 28 Agost, 2023

Després d’haver arribat a l’última setmana de fitxatges amb tan sols dos reforços (Pepelu i Canós), Baraja es va reunir amb el club dimecres passat i va sol·licitar un esforç pels fitxatges, ja que els reforços prioritaris del tècnic valencianista encara no havien arribat arribats a aquest punt.

Un d’eixos noms era Amallah, perquè per a Baraja el futbolista del Valladolid pot aportar molta polivalència. Per tant, aquesta condició l’ha convertit en una opció prioritària davant l’incertesa dels fitxatges que puga realitzar el club durant aquesta última setmana de mercat.

Les xifres de l’operació

Segons ha informat Fabrizio Romano, hi ha un acord complet per Amallah.  A finals de juliol el València va acordar no haver de pagar la clàusula de cessió. No obstant això, eixa quantitat si caldrà abonar-la ara, com el Valladolid ha acabat pagant per Marcos André un traspàs. És a dir, el pagament de la clàusula perquè isca cedit serà de 150.000 euros i, a més, s’inclourà una opció de compra que estarà fixada de 7.5 milions d’euros a favor del club de Mestalla. A més, es descontarien els 150.000 euros de la cessió si el València decidira abonar la clàusula del jugador.

Selim Amallah serà jugador del València i, per descomptat, el quart fitxatge i tercera cara nova d’aquesta temporada 23/24. Per fi, Baraja tindrà un futbolista més que puga ajudar l’equip.