Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València arriba a un acord per a l’eixida de Marcos André

Per Alex Alfaro · 31 Juliol, 2023

Marcos André li ha donat el ‘sí que vull’ al Reial Valladolid per a marxar-se cedit esta temporada i jugar en el club del qual va eixir rumb a Mestalla fa dos anys previ pagament de 9 milions d’euros. El davanter, sense opcions al València, ha rebut diverses ofertes en el que portem d’estiu i ha trobat en el seu club de procedència el lloc idoni per a aconseguir oblidar aquests dos dolents anys.

I  el Valladolid, que ha convençut al futbolista malgrat jugar en Segona Divisió però oferint un projecte, amb un vell conegut seu com el seu compatriota Ronaldo Nazario al capdavant, per a recuperar el seu nivell. I la fórmula que es maneja per a tancar l’operació és una cessió amb una compra obligatòria en el cas que el club val·lisoletà ascendisca a Primera en la pròxima campanya.

El València no compta amb Marcos André i necessita trobar-li una eixida com més prompte millor per a no allargar l’escenari actual de tindre’l apartat. I segons ha pogut saber Blanquinegres, ja hi ha un acord entre el València i el Valladolid. No obstant, la seua eixida no serà efectiva fins a que no es resolguen altres operacions.