La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València arriba a un acord amb un nou patrocinador
,

El València arriba a un acord amb un nou patrocinador

COMPARTIR

El València CF continua buscant ingressos per a millorar la seua situació econòmica. El club de la Capital del Túria és conscient que necessita vendre jugadors importants, però esta no és l’única forma d’aconseguir diners. Per esta raó, el departament de marketing del club està treballant en la recerca de patrocinis. 

Ara mateix, segons acaba d’informar el València a través de les seues xarxes socials. El club valencià ha arribat a un acord amb la marca de roba Blackcape per a la temporada 2022/2023. Esta marca s’encarregarà de vestir amb les seues prendes als jugadors i als membres del cos tècnic abans dels partits. El València no ha fet oficial quina és la quantitat que pagarà la marca pel patrocini, però des del club esperen que este siga l’inici d’una bona relació entre Blackcape i el València CF. 

Cazoo serà el main sponsor del València

El vint-i-huit de febrer, el València va arribar a un acord amb Cazoo per a convertir-se en el main sponsor i en el shirt sponsor del València CF per a la pròxima temporada. D’esta forma, el club de la Capital del Túria tindrà eixa marca en la part frontal de la seua camiseta. El pròxim any, el València s’unirà a equips com l’Aston Villa i a l’Everton, els quals també tenen a Cazoo com a main sponsor.