ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València arriba a un acord amb Peter Federico

Per Blanquinegres · 16 Gener, 2024

El València té clar que la prioritat, una vegada descartat el fitxatge de Rafa Mir, si hi havia alguna arribada era la incorporació d’un futbolista de banda. L’opció número u per a aquesta posició des dels últims dies del mes d’agost és la de Peter Federico.

Peter Lim no ha canviat d’opinió i com va reconéixer el mateix Rubén Baraja en la prèvia del partit enfront del Cadis, la posició del club no ha canviat: per a qualsevol tipus d’incorporació primer ha d’eixir un futbolista que allibere econòmicament l’espai de la incorporació. I no és una qüestió que el Joc net no permeta incoporacions sinó que és el pressupost marcat per Peter Lim per a evitar al màxim qualsevol tipus de pèrdues.

Segons ha informat el diari AS, ja hi ha acord entre el València i Peter Federico i el Reial Madrid no posaria cap problema a la seua arribada en aquest mercat de fitxatges.

La condició per a la seua arribada és la mateixa. Primer ha d’eixir Cenk Ozkacar, qui no va comptar amb cap minut en el partit de Cadis i Baraja va donar prioritat als minuts de Yarek.