Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València arranca amb huit jugadors que acaben contracte entre juny de 2024 i 2025

Per Blanquinegres · 11 Septembre, 2023

El València CF ha iniciat este nou curs amb huit jugadors que acaben contracte entre juny de 2024 i de 2025 i que l’obligaran a prendre decisions sobre les seues renovacions de manera quasi immediata.

El pròxim 30 de juny acabaran contracte els porters Jaume Doménech i Cristian Rivero, tots dos habituals suplents de Giorgi Mamardashvili, i el defensa Gabriel Paulista, que ha arrancat en l’onze de Rubén Baraja però que ha tornat a patir una lesió muscular.

En el cas del central i de Doménech tots dos tindran 34 anys quan acabe el seu contracte i en el de Rivero seran 26. Si no renoven abans, els tres seran lliures per a signar per qualsevol equip el pròxim 1 de gener de 2024.

Un any després, l’1 de gener de 2025, el lateral esquerre Jesús Vázquez i el central Cristhian Mosquera, el migcampista Koba, i l’extrem Samu Castillejo es trobaran en la mateixa situació si no han arribat a un acord abans per a prolongar les seues vinculacions que acaben al juny de 2025. En eixe moment també acabarà el contracte de Dimitri Foulquier.

Vázquez, que complirà 21 anys al gener, viu la seua segona campanya com a membre de la primera plantilla, condició que ha estrenat Mosquera en esta temporada. En el cas d’aquest últim serà el pròxim mes de juny quan complisca 20 anys.

Els entorns de tots dos jugadors de la pedrera han subratllat en els últims mesos la necessitat que compten amb minuts de joc per a prolongar la seua evolució però malgrat les ofertes que hi ha hagut per tots dos, el València ha volgut que estiguen en la primera plantilla.