+  PRIMER EQUIP  

El València aprofita el mercat d’hivern

Per Pere Alapont · 31 Gener, 2015

El València Club de Futbol s’ha fet servir del mercat hivernal per a retocar la seua plantilla i quallar el que serà l’equip que tracte d’haver abastat els llocs Champions a final de temporada.

Pel que fa a arribades, el desitjat fitxatge d’Enzo Pérez va acabar oficialitzant-se el 29 de desembre del 2014. Una operació que es va tancar en 25 milions d’euros que els de Mestalla pagaran al Benfica i en l’arribada després de mesos de negociacions del versàtil migcampista argentí. A més, Paco Alcàcer ha renovat el seu contracte amb l’entitat fins al 30 de juny de 2020 i ha fixat la seua clàusula en 80 milions d’euros, ni més ni menys.

També cal sumar les incorporacions dels canterans Carlos Carbonell “Tropi” i Salva Ruiz, que se sumen al treball amb el primer equip pel que resta de temporada.

Al fulletó d’eixides, el València també ha obert la porta de diversos homes que, per unes raons o altres, no han tingut minuts amb el conjunt dirigit per Nuno Espírito Santo. El portugués Joao Pereira s’ha desvinculat de l’equip per a dirigir-se al Hannover 96 alemany i Bruno Zuculini, que es trobava cedit a València, torna al Manchester City després d’haver disputat només 45 minuts amb l’equip blanquinegre i immediatament el conjunt anglés l’ha tornat a cedir, en aquest cas al Còrdova, on serà company de Fede Cartabia.

Altre dels jugadors que s’han acomiadat de Mestalla ha sigut el valencià Carles Gil, que ha sigut venut a l’Aston Villa per 4’5 milions d’euros amb variables. Rober Ibañez, per la seua part, ha renovat amb els de la capital del Túria fins a 2018 i ha eixit cedit al Granada fins a final de temporada buscant minuts.