La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València apreta al líder com cap altre equip europeu
,

El València apreta al líder com cap altre equip europeu

Observant les principals lligues europees, el conjunt valencianista és el que manté una diferència més curta amb el líder, tan sols un punt.
COMPARTIR

El València va poder presumir després de la victòria davant el Còrdova de ser líder, encara que solament fora per una jornada. Del que sí pot continuar sentint-se orgullós és de ser l’equip de les principals lligues del continent (Espanya, Anglaterra, Alemanya, Itàlia i França) que menys allunyat es troba de la part capdavantera de la classificació.

Els homes de Nuno estan a un punt del líder de la Lliga Espanyola, el Reial Madrid, situació en la qual no està cap altre dels equips co-líders de les lligues observades. A Anglaterra, Chelsea i Southampton, primer i segon respectivament, es distancien per quatre punts. A Alemanya, Bayern i Wolfsburgo per la mateixa xifra. A Itàlia, la Juventus li treu tres punts a la Roma i a França, amb ja 12 jornades disputades, el líder Marsella porta a quatre punts per darrere als capitalins del PSG.

Més mèrit té encara la curta distància que es manté amb la primera posició si a més és contra el Reial Madrid, equip amb una inversió infinitament superior a la dels de Mestalla els últims anys i que està fent vertadera por aquesta temporada.