+  PRIMER EQUIP  

El València apreta al líder com cap altre equip europeu

Per Pere Alapont · 05 Novembre, 2014

El València va poder presumir després de la victòria davant el Còrdova de ser líder, encara que solament fora per una jornada. Del que sí pot continuar sentint-se orgullós és de ser l’equip de les principals lligues del continent (Espanya, Anglaterra, Alemanya, Itàlia i França) que menys allunyat es troba de la part capdavantera de la classificació.

Els homes de Nuno estan a un punt del líder de la Lliga Espanyola, el Reial Madrid, situació en la qual no està cap altre dels equips co-líders de les lligues observades. A Anglaterra, Chelsea i Southampton, primer i segon respectivament, es distancien per quatre punts. A Alemanya, Bayern i Wolfsburgo per la mateixa xifra. A Itàlia, la Juventus li treu tres punts a la Roma i a França, amb ja 12 jornades disputades, el líder Marsella porta a quatre punts per darrere als capitalins del PSG.

Més mèrit té encara la curta distància que es manté amb la primera posició si a més és contra el Reial Madrid, equip amb una inversió infinitament superior a la dels de Mestalla els últims anys i que està fent vertadera por aquesta temporada.