La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València aplega a un acord econòmic amb Cavani al segon any de contracte
,

El València aplega a un acord econòmic amb Cavani al segon any de contracte

COMPARTIR

-->

La història València – Cavani feia la impressió que no s’acabava mai, però està en la seua última fase. El davanter uruguaià pot ser el fitxatge estrela a un mercat on el club che (amb les seues limitacions econòmiques) ha reforçat l’equip a les demarcacions on quasi no tenia futbolistes, com ha sigut als extrems. Això sí, tota l’afició espera el fitxatge del “9”.

Acord econòmic

Segons Héctor Gómez, el València i el futbolista han arribat a un acord econòmic al segon any de contracte, que era on hi havia discrepàncies, i ara mateix estan veient quan passarà el reconeixement mèdic. Per últim, l’entorn del futbolista i el club estan intercanviant documentació i prompte podria ser oficial.

Aplega el final

Després de més d’una setmana on el València estava a la ‘pole’, però no tancava l’operació, finalment el desenllaç serà feliç per a una afició que necessitava una alegria d’estes característiques. La implicació de Lim ha sigut clau per a un jugador que anava a jugar “on la gent el vol”, i a Mestalla estan esperant la seua arribada amb unes ganes tremendes.