Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València anuncia qui vestirà la camiseta els pròxims 5 anys

Per Alex Alfaro · 19 Septembre, 2023

El València C.F acaba de fer oficial l’empresa que vestirà el club de Mestalla els pròxims 5 anys. Tal com hem vingut informant l’últim any, la sintonia entre el València i Puma era molt bones i finalment les negociacions s’han consagrat.

El València CF i PUMA han anunciat hui la renovació del seu acord a llarg termini, pel qual PUMA continuarà sent el patrocinador tècnic oficial del club.

La marca esportiva continuarà dissenyant, proporcionant i comercialitzant la roba de joc, entrenament i passeig del primer equip del València CF, el VCF Femení, i els equips masculins i femenins de l’Acadèmia VCF. Esta renovació marca una fita significativa en la relació entre totes dues entitats, enfortint encara més l’aliança estratègica de les últimes quatre temporades.

Des de la temporada 2019-20, el Club i la marca esportiva han creat una sòlida associació en la qual s’han vist reflectits els valors que comparteixen i la gosadia i l’esperit lluitador que els caracteritza. Aquest nou acord subratlla el compromís mutu de portar aquesta aliança al següent nivell, apostant per la creació de dissenys vinculats amb la identitat i la narrativa del Club i la ciutat i la innovació constant en el material amb la incorporació de les últimes tecnologies.

Es manté l’objectiu del desenvolupament del talent des de la base fins a l’elit, de continuar plantejant nous reptes més enllà del camp de joc i d’impulsar la connexió amb els jugadors i els seguidors. Tant PUMA com el València CF continuaran col·laborant de forma molt estreta en la creació de projectes innovadors que mantinguen un elevat estàndard de desenvolupament esportiu.