Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València anuncia l’eixida de Marcos André

Per Blanquinegres · 29 Agost, 2023

El València C.F ha anunciat, a través d’un comunicat oficial, l’eixida de Marcos André rumb al Reial Valladolid de LaLiga Hypermotion.

L’operació de venda del brasiler es tanca per una quantitat superior als 2 milions d’euros pel 50% dels drets federatius del jugador. No obstant això, en realitat, la venda serà del 40% dels seus drets, ja que el Valladolid encara disposava del 10%.

El davanter brasiler deixa el València després de dos temporades on no ha deixat bones sensacions malgrat els 9 milions d’euros que es van pagar per ell.

Comunicat oficial 

El Valencia CF ha aconseguit un acord amb el Real Valladolid per al traspàs de Marcos André en una operació en la qual el Club es reserva el 50% dels drets econòmics del futbolista.

Marcos André va arribar al Camp de Mestalla en l’estiu de 2021 i des de llavors ha disputat 54 partits oficials en els quals ha aconseguit quatre gols i concedit tres assistències.

Com a jugador del Valencia CF va jurar la Constitució espanyola al desembre de 2022 per a deixar d’ocupar plaça d’extracomunitari.

Va ser present en la final de la Copa del Rei disputada enfront del Real Betis a l’abril de 2022.

El Valencia CF agraeix la professionalitat mostrada al llarg d’aquest temps i li desitja la major de les sorts en la nova etapa que ara afronta.