La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València afirma que acabarà l’estadi a l’estiu de 2025
,

El València afirma que acabarà l’estadi a l’estiu de 2025

COMPARTIR

El València ha presentat hui el que pensen que és el projecte definitiu per al Nou Mestalla. El mateix club, les institucions polítiques i el valencianisme estan desitjant acabar per fi amb este tema, però el Govern ja ha assegurat per activa i per passiva que no es construirà de qualsevol manera, sinó que hauran d’adaptar-se al conveni establert.

Interpretació del conveni

Un conveni que per a l’entitat fa la impressió que és interpretable. El València hui ha afirmat que el Nou Mestalla no tindrà d’inici 70.000 espectadors, ja que no consideren que la demanda siga tan alta, ara bé, la capacitat sí que és ampliable, i és per això que pensen que sí que estan complint amb el conveni, ja que l’estadi sí que pot arribar a les localitats que demana el Govern.

Caducitat de l’ATE

Christian Schneider s’ha atrevit a ficar-li data, i concretament diu que el Nou Mestalla estarà finalitzat a l’estiu de 2025. Minuts abans, Inma Ibáñez assegurà que el club acabaria l’estadi amb l’ATE o sense ella i que han demanat al Govern que caduquen l’ATE tan sols si el 2025 encara no han acabat el Nou Mestalla, per tant, fa la impressió que tenen una confiança total en esta data.