La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València activa l’operació eixida de Maxi Gómez
,

El València activa l’operació eixida de Maxi Gómez

COMPARTIR

El mercat de fitxatges és un efecte dominó constant. Els clubs primer busquen vendre per a aconseguir diners i després sondegen el mercat per a incorporar jugadors. En esta situació està el València CF. El club de la Capital del Túria necessita vendre futbolistes per a poder incorporar els reforços que demana Gennaro Gattuso. 

Maxi, més fora que mai del València 

En el dia de hui, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, s’ha activat la venda de Maxi Gómez. El club de la Capital del Túria té clar que vol vendre al davanter uruguaià, el qual no ha tingut una gran participació en el València. 

Per la seua part, el València espera poder acceptar una oferta per Maxi Gómez. El club està a l’espera de rebre l’oferta. Encara no està confirmat l’equip, però els últims dies va eixir l’opció del Brujas. El club belga està a punt de fer oficial la venda de la seua jove promesa, De Keteleare, al Milà per quasi quaranta milions d’euros. 

Amb estos diners, el Brujas podria vindre a per Maxi Gómez, jugador pel qual estan interessats. Segons va avançar Hèctor Gómez, un intermediari va contactar amb el València informant que el Brujas presentaria una oferta de dotze milions d’euros per Maxi Gómez.

Maxi vol eixir del València 

Per últim, Maxi Gómez està desitjant jugar en el Brujas. El davanter uruguaià no ha trobat el seu lloc en el València. No ha tingut les xifres golejadores que esperava i podria buscar un canvi d’aires. A més d’açò, el Brujas juga Champions i Maxi considera que podria ser un bon lloc per a tornar al seu nivell.

També s’ha de tindre en compte que este any hi ha mundial en el mes de novembre. Ara mateix, a Uruguai hi ha grans davanters com Luís Suárez, Darwin Núñez i Edinson Cavani. Per este motiu, Maxi vol jugar, ja que no vol perdre’s la millor competició de seleccions.