La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València accepta una oferta de 30+5 dels Wolves
,

El València accepta una oferta de 30+5 dels Wolves

COMPARTIR

“Un equip de la Premier ha oferit una quantitat de diners per Guedes que no podíem rebutjar”. Així s’expressà Gennaro Gattuso ahir en roda de premsa sobre el futur del portugués. 75 minuts abans que començara el Trofeu Taronja, Deportes Cope Valencia assegurava que Guedes no disputaria cap minut perquè la seua eixida era imminent, i així va ser.

El més determinant

El València necessitava realitzar una bona venda, però passaven els dies i els tres futbolistes més importants (Guedes, Soler i Gayà) continuaven al club che. No obstant això, ahir va ser un colp de realitat per a tota l’afició, que haurà d’acomiadar-se del jugador més determinant de la plantilla.

30 + 5

El seu nou destí: els Wolves. Un nou portugués per a este equip de la Premier que ahir començà la competició perdent davant el Leeds 2-1. És un fet que el fitxatge de Gonçalo és un salt diferencial per a este club, on Jorge Mendes té molta influència. Segons Héctor Gómez, l’oferta acceptada pel València és de 30 milions més 5 en variables.

Mercat desbloquejat

Amb estos diners el conjunt blanquinegre desbloqueja el seu mercat i podrà incorporar a dos o tres jugadors més per a reforçar la plantilla. Ahir Gattuso afirmà que el sou d’Arthur és prohibitiu, mentres que altres objectius com Torreira ja estan en altres equips. A huit dies de començar la competició, el València ha de construir un equip.