ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València s’interessa pel jugador del Barça Pablo Torre

Per Marc Santiago · 08 Juny, 2023

El València finalitza la que ha sigut la seua pitjor temporada de la història i amb ella es presenta un futur incert. Amb una plantilla que no ha estat a l’altura i una directiva que cada vegada fa pitjor les coses, la situació del València per a la pròxima temporada no és molt encoratjadora i el seu pròxim mercat de fitxatges es preveu similar al de l’any passat.

Amb poc de pressupost per a traspassos, el club de Mestalla buscarà repetir la fórmula d’incorporar jugadors cedits per altres clubs, com bé ha fet enguany aplegant a comptar amb 5 futbolistes que aplegaren amb cessions. Si bé, excepte alguna excepció, aquests han donat un bon rendiment per a l’equip, aquesta fórmula no et permet millorar l’equip a mitjà-llarg termini, ja que cap jugador és propietat teua.

Doncs per a aquesta temporada, segons informa el diari Sport, el València espera repetir la fórmula Nico, demanant cedit a un jugador del quadre blaugrana. Nico ha fet un molt bon paper en el València i ha sigut clau en el centre del camp de l’equip als partits importants on es jugava la salvació.

En aquest cas, el València s’hauria interessat pel jugador càntabre Pablo Torre, qui es va incorporar la passada temporada al FC Barcelona després de sorprendre a tots en el Racing de Santander, sobre ser encara un jugador molt jove (2003). El jugador no ha pogut disposar de molts minuts a can Barça aquesta temporada, però des del club català confien molt en el potencial i en les condicions del càntabre, per la qual cosa no voldrien afegir una opció de compra en l’operació.

Pablo Torre seria una incorporació per a reforçar el centre del camp, que amb la marxa de Nico es quedaria coix, encara que són dos jugadors d’un perfil diferent, sent l’ex del Racing un jugador més creatiu i que ocupa una posició un tant més avançada que Nico, qui sol ocupar el rol més de pivot.

De totes maneres, una vegada més seria incorporar jugadors amb poca experiència i que no et quedaries en propietat, formant-los per a equips que hui en dia són inassolibles, però que fa no tant eren rivals directes.