ACTUALITAT  

El TSJCV decidirà el 6 de març sobre el recurs del València contra la negativa de prorrogar l’ATE

Per Joan Marc García · 05 Febrer, 2024

El València manté un contenciós amb l’Ajuntament i la Generalitat contra la declaració anticipada de la caducitat de l’ATE. Uns beneficis urbanístics que les institucions ja van donar per resolts en estimar que el club no anava a complir amb els terminis, i pel qual hauran de renegociar Ajuntament i València per unes noves condicions.

És a dir, al mateix temps que el València demana a les admnistracions i que li tornen a concedir l’oportunitat de comptar amb nous drets urbanístics, el club manté oberta la via judicial contra la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València.

Amb tot això, el València va presentar el mes passat un escrit amb les conclusions d’aquest contenciós, en el qual assenyalen que el Nou Mestalla no està construït a causa de l’entorpiment i els obstacles posats per l’Administració valenciana, i especialment l’Ajuntament. És a dir, en lloc d’assumir la responsabilitat que té el club, segons ells la responsabilitat única és de l’Ajuntament i de les autoritats.

Ara, segons ha informat Tribuna Deportiva, el TSJCV ha fixat el 6 de març per deliberar sobre el primer dels recursos que el València ha interposat davant l’administració per la negativa de prorrogar l’ATE i reorganitzar els terminis.