La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Trofeu Taronja ja té rival
,

El Trofeu Taronja ja té rival

COMPARTIR

-->

El València jugarà el partit de presentació de la temporada davant l’Inter de Milà, com vàrem dir feia uns dies, el 10 d’agost a les 21.30 h a l’estadi de Mestalla, en un partit que es jugarà després que isquen els jugadors a ser presentats davant de l’afició.

L’històric trofeu organitzat pel València canvia aquest any de nom a causa del nou patrocinador del Club. A partir d’aquesta temporada es denominarà ‘bwin Trofeu Taronja’, la casa d’apostes no només apareixerà al front de la samarreta i els suports tecnològics del Club, també serà el patrocinador oficial del trofeu d’estiu.

Abans que el Trofeu Taronja adoptara la versió actual de campionat en 1970, el sistema era de triangular i el primer d’aquests fou davant el Santos FC de Pelé i l’Inter de Milà, a qui el València va guanyar per 1-0 amb gol de Walter Marciano. És per aquest motiu que el rival de la present temporada, amb motiu del Centenari del Club, torna a ser l’equip italià, que a més, les aficions d’ambdós equips estén agermanades.

Inter i València es varen enfrontar per última ocasió a 2013 al prestigiós torneig de pretemporada, l’International Champions Cup, on el conjunt valencià va guanyar de forma contundent a l’equip transalpí per 0-4 en un partit al qual Jonathan Viera va fer un doblet i tancaren la golejada Ever Banega i Jonas.

No obstant això, a la memòria de tot valencianista queda l’enfrontament a Lliga de Campions en el qual es va donar una trifulca en finalitzar el partit on Carlos Marchena va tindre una baralla en Burdisso que va terminar en David Navarro colpejant el jugador italià.