ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Trofeu Taronja es podrà veure en obert a través del club

Per Blanquinegres · 04 Agost, 2021

El València CF s’enfronta a l’AC Milan en el tradicional Trofeu Taronja de pretemporada. L’equip de Bordalás, al costat de la resta de l’entitat, serà presentat davant les 3000 persones que es donaran cita en l’Estadi de Mestalla.

D’altra banda, cal destacar que el partit no es podrà veure en directe per Gol. La cadena oferirà, a aquesta mateixa hora, el partit entre el Cadis i l’Atlètic de Madrid. Això sí, quan acabe aqueixa trobada sí que donarà en diferit el partit del València CF. 

Per això, el club tornarà a oferir en obert el partit a través de dos vies: la web del València CF o la seua pròpia APP, una dinàmica que porta repetint amb tots els partits de pretemporada fins hui.

L’AC Milan, primer rival del València CF de Meriton en 2014 

El propi conjunt italià va ser el rival en el primer Trofeu Taronja de l’era Meriton al València CF en la temporada 2014/15. En aquella ocasió, el conjunt valencianista es va presentar davant la seua afició amb fitxatges de la talla de Nicolás Otamendi, Mustafi, André Gomes o Rodrigo Moreno, entre altres, que es va estrenar davant Mestalla amb el gol de la victòria (2-1).