+  PRIMER EQUIP  

El triangle de les Bermudes del VCF

Per Blanquinegres · 04 Novembre, 2014

A Blanquinegres.com t’expliquem el curiós efecte que el trio Javi Fuego, Otamendi i Mustafi provoquen com caps del sistema defensiu ideat per Nuno.

 

Javi Fuego, Nicolas Otamendi i Shkodran Mustafi. 3 noms, que filant més fi, conformen un triangle equilàter sobre el verd, semblant al del misteriós i estrany, Triangle de les Bermudes situat a l’oceà Atlàntic, entre l’illa de Bermudes, Puerto Rico i la costa de Miami.

Estranya comparació. Però com parlen les llegendes al voltant del misteri del Triangle de les Bermudes, estranys successos, amb desaparicions, catàstrofes aèries o naufragis al mig de l’oceà, trastoquen la tranquil·litat d’eixa regió tropical i idíl·lica. Una cosa semblant ocorre al sí de la defensa blanquinegra. Quan un rival entra dins de la triangulació Fuego-Mustafi-Otamendi, desapareixen de l’encontre, abandonant als seus a la sort que decidisca els xics de Nuno.

Un triangle, el teixit per el tècnic portuguès, que a més a més, es consolida com la base de la solidesa defensiva blanquinegra mostrada fins el moment. Amb deu jornades ja disputades, este València CF pot començar a presumir d’unes característiques perdudes als últims anys. Este València made in Nuno, malgrat, no puga recuperar la pilota o estiga assetjat per el rival, els seus atacs acaben naufragant, a l’entrar al Triangle de les Bermudes blanquinegre.

De continuar a les pròximes jornades amb este presumpte misteri, de segur deixarem de parlar geogràficament de l’Atlàntic, per fixar el nou punt del misteriós triangle, en les aigües del Mediterrani, més concret, al golf de València.