+  ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

El traspàs de Toni Martínez podria tancar-se en 0.5 milions

Per Blanquinegres · 30 Març, 2016

Detalls, això és el que queda per tal de que els aires de Toni Martínez canvien de la Capital del Túria cap als de Londres. Hui apunta a que serà el dia on quede tot anunciat, després de que la jornada d’ahir servira per tancar els primers detalls del traspàs que VCF i West Ham han estat negociant junt a l’equip de representació del jugador.

Després de conèixer amb més detall la noticia que botava dilluns de nit d ela mà dels companys de Radio Taronja, ha sigut l’entorn del jugador el qui ha portat l’oferta del conjunt Premier i la xifra de 3 milions queda molt llunyana a la actual que xifra el negoci en una quantitat propera al mig milió d’euros en concepte de fixe (500.000€). A banda d’este muntant de diners el conjunt blanquinegre ha inclòs formules per tal de poder cobrar més d’este traspàs en concepte d’objectius abastats com són, gols, partits jugats, debut amb el primer equip o un percentatge d’una futura venta cap a altre conjunt que no siga el València CF.

L’únic punt que pareix no s’ha pogut incloure al contracte entre Clubs és el d’una xifra d’una futura re-compra del jugador cap a Mestalla. El que ha acceptat el conjunt ‘hammer’ ha sigut incloure l’opció preferencial de tanteig pel jugador, el que significa que si un Club en un futur vol al jugador el VCF, amb preferència podrà igualar l’oferta i ja serà el jugador qui decidisca quin camí tomar.