Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Tottenham es suma a la carrera per Mamardashvili

Per Marc Santiago · 21 Juny, 2023

Com bé els portem contant des de fa diverses setmanes, Giorgi Mamardashvili serà una de les vendes que el València CF realitze aquest pròxim mercat estiuenc. El porter georgià és un dels jugadors amb més mercat del València i el club està en una situació econòmica delicada, per tant, necessita efectuar operacions de venda per a poder quadrar els comptes i per a poder gaudir de liquiditat i així fer front a pagaments com el dels salaris de la plantilla o la quota de CaixaBank.

Ahir eixia la notícia que el Chelsea era un dels equips que més opcions tenien de fer-se amb el porter georgià, ja que amb la imminent venda del senegalés Mendy, necessiten un porter que li faça competència a Kepa per a ocupar la porteria de Stanford Bridge. Aquesta opció no li acaba de convéncer a Mamardashvili, perquè prefereix quedar-se al València per a ser titular indiscutible a anar com a segon porter a qualsevol altre equip.

Aquest matí, el reputat periodista en matèria de fitxatges, Fabrizio Romano, ha informat que el Tottenham també hauria preguntat pel porter del València. Els “Spurs” estaven en negociacions amb el Brentford per a incorporar al porter espanyol David Raya, però l’equip de les abelles hauria demanat una quantitat elevada pel seu futbolista, la qual el Tottenham no contempla pagar (uns 40 milions de lliures).