Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Tottenham encara no dona llum verda a l’eixida de Bryan Gil

Per Miguel Castells · 01 Septembre, 2022

El València està treballant molt a este últim dia de mercat. El club che vol oficialitzar les vendes de Racic, Maxi Gómez i Manu Vallejo, mentres que també vol tancar les cessions de Bryan Gil i Ilaix Moriba. Per últim, es planteja que la ‘bomba’ siga Juan Mata, però de moment no hi ha cap oferta pel futbolista, que ara mateix està sense equip.

No hi ha llum verda

No obstant això, la cessió de Bryan Gil no està tan tancada com pareix. Segons ha pogut saber Blanquinegres, el Tottenham encara no ha donat llum verda a la seua eixida i tan sols queda un dia perquè acabe el mercat. El motiu és molt concret: no volen desfer-se d’ell fins que li troben un substitut.

El substitut

Ara mateix, el futbolista que pot eixir als ‘Spurs’ és Carrasco. El jugador de l’Atlètic ja no va ser titular a Mestalla perquè té moviments al mercat i un d’ells és Anglaterra. D’altra banda, l’equip d’Antonio Conte també contactà amb Daniel James per a aconseguir la seua cessió, però l’extrem del Leeds està feliç i no fa la impressió que vaja a acceptar.

Així, es complica una incorporació que tot apuntava que ja estava feta.