Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Torino vol en propietat a Jesús Vázquez

Per Alex Alfaro · 21 Desembre, 2022

L’eixida de Jesús Vázquez del València està cada dia més a prop. El futbolista necessita minuts i el club que més fort està apostant per ell està sent el Torino italià. Jesús Vázquez té cinc escenaris oberts, però cap d’ells és estar en la segona part de la temporada amb el club de Mestalla:una cessió simple fins al 30 de juny, una cessió per a un període de 18 mesos, cessions amb opció de compra i fins i tot el traspàs amb una opció de recuperar al jugador després d’unes temporades

Tal com ha informat el prestigiós periodista Gianluca Di Marzio, Jesús Vázquez ara mateix és la prioritat absoluta per al Torino i les negociacions estan avançant. Sense anar més lluny, Moretti (director esportiu del Torino) va estar fa unes setmanes a la Ciutat Esportiva de Paterna seguint molt de prop les evolucions del lateral del València C.F.

Segons informa el mateix  periodista i tal com ja havia sigut publicat setmanes arrere, el València demana i negocia per una xifra pròxima als 4-5 milions d’euros. I és que la intenció del club italià no és una cessió sinó aconseguir una venda.

Cal recordar que Jesús Vázquez té una clàusula per la qual es pot marxar cedit de València de manera unilateral després de no haver arribat a un mínim de minuts.

Tot apunta al fet que en les pròximes setmanes podrà tancar-se este assumpte i serà amb el lateral esquerre del València a Itàlia. Això provocaria de manera immediata un altre moviment i seria que el València moguera fitxa per a tractar de renovar a Toni Lato.