La millor informació del ValènciaCF en valencià

El token del VCF cau en un 73,62% des del seu màxim
,

El token del VCF cau en un 73,62% des del seu màxim

COMPARTIR

El València CF va llançar el 27 juliol el seu Token criptogràfic com a part del seu acord de patrocini amb socios.com. El preu d’eixida de la moneda va ser d’al voltant de 2 dòlars, no obstant això, ara es troba fregant el dòlar.

Les raons d’aquesta caiguda són múltiples. El valor de l’actiu depén únicament de l’oferta i la demanda, i per tant és clar que recentment no ha tingut una gran acceptació entre l’afició valencianista. No obstant això, es veu influït en gran manera en l’estat general del mercat de criptomonedes. Des dels màxims que va tocar Bitcoin, el mercat ha patit una nova baixada, una cosa que és completament normal en este tipus de mercat.

No obstant això, València CF Fan Token ha patit encara una major caiguda respecte al d’altres clubs. El seu màxim va arribar al setembre (3.98 dòlars), i per tant acumula una caiguda pròxima al 73%.

Des de Blanquinegres ja avisarem abans del seu llançament que es tractava d’un mercat molt complicat en el qual molt pocs hauran aconseguit guanyar diners.

Des del club no hi ha un gran grau de satisfacció amb socios.com i tot apunta al fet que executaran l’ampliació del contracte.