ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El temps que estarà de baixa Cavani

Per Blanquinegres · 13 Febrer, 2023

Edinson Cavani va fer saltar les alarmes de Mestalla quan en el minut 15 del partit enfront de l’Athletic va demanar el canvi. Tal com vam informar durant el partit i va confirmar Voro en roda de premsa, es tractaven d’unes molèsties musculars que havia sentit en la part posterior de la cama.

L’equip durant el dia d’ahir va descansar i no va tindre entrenament a la Ciutat Esportiva de Paterna i durant el matí de hui se li realitzaran proves amb l’objectiu de confirmar exactament l’abast de la seua lesió. L’uruguaià és una peça fonamental en l’esquema ofensiu del València i és una baixa molt sensible per als pròxims partits.

Cavani no va ser l’únic que va eixir del Mestalla dissabte passat entre cotons. Yunus Musah i Samuel Lino també van abandonar l’estadi amb molèsties, encara que tots dos casos semblen menys greus.

Tal com ha informat el diari AS, el temps estimat que estarà de baixa Cavani serà d’un mes. És a dir, el València no comptaria amb el seu davanter per als partits de Getafe, Reial Societat, Barcelona i seria dubte per al partit enfront d’Osasuna el pròxim 13 de març.