ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El substitut de Soler en el que treballa el València

Per Alex Alfaro · 01 Juny, 2022

Carlos Soler té totes les paperetes per a eixir este mercat de fitxatges. El jugador de l’acadèmia “che” té mig peu fora del club: la seua renovació no avança i el València necessita diners per a esmenar els 70 milions de pèrdues.

No obstant això, tot es resoldrà quan arribe Sean Bai amb els ordes de Peter Lim. L’arribada a València de l’actual director general està prevista per a divendres que ve.

D’altra banda, el València no s’ha tornat a reunir amb els seus agents des d’el mes de gener passat. Les diferències econòmiques continuen sent molt llunyanes i per això cada dia que passa es complicada més l’acord.

Tal com ha informat El Chiringuito, Luis Milla és el jugador pel qual el València està lluitant en el cas d’una eixida de Carlos Soler al llarg d’aquest estiu. Siga com siga, ens trobem davant un nou València, i caldrà estar a l’espera de veure com respira el VCF de*Gattuso.

Tan sols un valencianista

L’equip nacional començarà prompte a preparar estos enfrontaments, i hui els futbolistes han arribat a Las Rozas per a la concentració, entre ells Carlos Soler. El migcampista és l’únic jugador de la convocatòria que juga al València Club de Futbol, ja que a esta llista Luis Enrique ha decidit prescindir de Gayà i no ha repetit la cridada a Hugo Guillamon, que està lesionat.

El paper de Soler

Soler no és un dels actors principals, però Luis Enrique ha mostrat molta confiança en ell i no seria estrany que tinguera titularitats a estos partits. El ’10’ del València es mostra molt més còmode a un equip on té més facilitat per a aplegar des de segona línia, que és la seua especialitat. A més a més, ha creat una bona connexió per la banda esquerra amb Jordi Alba.