ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El sorprenent nou nom del Nou Mestalla en Google Maps

Per Blanquinegres · 04 Novembre, 2023

El nou Mestalla és un dels majors mal de caps del València en els últims anys. Després de l’adjudicació de l’organització del Mundial 2030 a Espanya, s’han intensificat les negociacions perquè puga ser seu de l’esdeveniment. La intenció és que les obres es puguen iniciar al començament de 2024, encara que caldrà esperar perquè encara no s’ha confirmat.

Mentrestant, els aficionats continuen volent que Peter Lim abandone el club i així li ho han fet saber al màxim propietari a través de diferents manifestacions. L’última d’elles, i molt curiosa, ha sigut a través de Google Maps i en nom de l’estadi en la pròpia aplicació.

Qualsevol usuari pot comprovar en l’app que en buscar on es troba el nou Mestalla, la denominació que apareix és diferent. Algú ha decidit modificar-la per a enviar-li un clar missatge a Peter Lim: «COLISEU VALENCIANISTA LIM GO HOME». Una evident declaració d’intencions que volen que abandone l’entitat valencianista com més prompte millor.

Entre 2026 i 2027 seria la data en la qual l’estadi estaria finalitzat, sempre segons les intencions del club. La seua inauguració es reservaria per a l’inici de la temporada següent, evitant així un trasllat de l’actual Mestalla a meitat de campanya de lliga. És a dir, per a la temporada 2027-28.