ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El sopar d’ahir de Guedes a València

Per Blanquinegres · 16 Novembre, 2023

Guedes ha estat el matí d´ahir la Ciutat Esportiva de Paterna visitant a antics companys, tal com ha avançat Ràdio Marca València. El portugués ha aprofitat l’aturada per a tornar a València i passar uns dies en la seua antiga ciutat.

Ara, el periodista Pedro Morata afirma que s’ha oferit al València a través del seu amic Thierry Correia. Els dos futbolistes portuguesos guarden una gran relació des del seu pas per València i curiosament comparteixen el mateix agent, Jorge Mendes.

La visita de Guedes a València no ha sigut casualitat i s’ha deixat veure amb tota la intenció del món. Malgrat estar cedit en Benfica, no té pràcticament minuts i ha jugat el 8% dels minuts totals. Juga, com aquell diu, els minuts del fem.

No obstant això, ni molt menys és una opció fàcil. Seria una cessió a cost zero i que es rebaixara el salari molt perquè puga encaixar. A més, hauria de comptar amb l’ajuda de Jorge Mendes. Guedes ho té clar i vol vindre a València com ja va comentar a l’estiu, però es una operació complicada i que tampoc encaixa a Baraja, que vol un futbolista de rendiment inmediat.

Sopar ahir

Tal com es veu en la foto, Guedes va estar sopant amb alguns dels seus millors amics de l´època en la que va estar en el València. La trobada va ser amb el mencionat Thierry Rendall, i amb el futbolista del Llevant, Rubén Vezo, amb qui també va coincidir amb el València.