Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El somni del ‘top8’ demana guanyar aquesta nit al Bayern

Per Fermín Rodríguez · 25 Març, 2021

Aquesta nit a partir de les 21 hores es podrà seguir per DAZN el partit que enfrontarà València Bàsquet davant el rocós Bayern de Múnich en la que serà l’encontre més important de la present temporada.

I és que cada vegada són menys les oportunitats per als de Ponsarnau d’entrar en eixe desitjat ‘top8’ europeu, ja que resten quatre encontres dels quals hauran de guanyar com a mínim dos si volen aspirar a eixa huitena plaça.

El partit serà especialment complicat per dos motius: el primer, que arriba a la Fonteta un equip rocós, que ve de guanyar en sa casa al totpoderós Efes i que es bastaria d’una victòria per confirmar la seua presència en el playoff; el segon, les lesions de Dubi, Sam i Tobey que seran dubte fins a l’últim moment.

En cas que acaben participant, vorem en quin nivell es troben davant els pupils d’un Trinchieri que pareix haver tocat la tecla correcta per fer volar al seu equip. L’extaronja Lucic, Jalen Reynolds i Wade Baldwin són els principals pilars d’un exèrcit alemany que compta amb un segell d’identitat: la garra.

Aquesta mateixa temporada, el Bayern ja va derrotar en l’Audi Dome a València Bàsquet per 90-79 en un xoc que es va decidir en l’últim quart amb un parcial d’11-1 favorable als locals. L’MVP ja va ser un Lucic que s’ha convertit en un dels millors alers del continent i que hui protagonitzarà un bonic duel davant Kalinic.

Els de Trinchieri són l’equip que més tirs de 2 anoten de tota la competició amb 42,2 punts per partit, però compten amb pitjor percentatge que els taronja, que lideren aquesta estadística amb 58,5%, per la qual cosa serà important controlar el rebot per no concedir segones oportunitats i compartir la pilota com ens tenen acostumats.

D’altra banda, frenar a Reynolds en la zona baixa i evitar les transicions seran dues tasques fonamentals si València Bàsquet vol traure conclusions positives del partit, ja que els alemanys exploten al màxim la polivalència del mateix Lucic i de Zipser.

En definitiva, un duel de vital transcendència per a un equip que somnia per entrar en llocs de ‘top8’, en una recta final de quatre encontres que comença hui a partir de les 21 hores en la Fonteta davant tot un equipaç com és el Bayern