Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Sevilla vol a Bryan Gil

Per Sergio Botella · 11 Desembre, 2022

Bryan Gil continua sent una opció per al València després del seu fitxatge fallit en el passat mercat d’estiu. Al tindre solament tres jugadors de banda en la plantilla, és un jugador que encaixaria a la perfecció amb el que busca el club en este mercat, però el València sembla no ser l’únic club espanyol interessat, perquè el Sevilla, necessitat de reforços per la seua preocupant situació, s’estaria replantejant la volta del jugador del Tottenham de cara a este mercat.

Segons VamosSevilla, el nom de Bryan Gil estaria en la taula de la direcció esportiva del Sevilla FC. És un jugador que encaixaria a la perfecció el club sevillà amb la seua joventut i verticalitat aportant una cosa diferent de la que té en plantilla. A més, ja coneix perfectament al club sevillà, ja que ha estat quasi deu anys allí.

El jugador de Barbate, amb menys de 90 minuts jugats en aquesta primera part de la temporada, també seria un reforç perfecte per al club valencianista. En el passat mercat d’estiu ja va posar tot de la seua part per a poder jugar a València, una cosa que no va ocórrer pel fet que el Tottenham no va poder trobar cap substitut.

Per tant, el València pot ser el millor posicionat per a fer-se amb els serveis de Bryan Gil, però el club ha de decidir si volen invertir en una fitxa alta com la seua per a un jugador que, en principi, no vindria a ser titular al tindre a Lino per la mateixa banda. Com va informar el periodista Héctor Gómez, el club estaria valorant comptar amb Fran Pérez per al primer equip després de la seua possible renovació, la qual cosa li tancaria la porta al jugador espanyol del Tottenham i l’obriria a la incorporació d’un davanter en este mercat d’hivern.