ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Sevilla té el ‘Sí’ de Parejo

Per Blanquinegres · 28 Juliol, 2016

L’operació eixida d’estiu pot guanyar un protagonista inesperat dins dels vestidor valencianista. En els últims dies Dani Parejo és un home un tant distret del grup que ha estat treballant a la localitat holandesa de Venlo. La causa d’esta distracció ve procedent del fort interés del Sevilla.

Durant la mini concentració a El Parador Nacional d’El Saler, el jugador ja va traslladar esta proposta de Sevilla cap als màxims responsables esportius de l’entitat de Mestalla, Suso Gª Pitarch i Pako Ayestarán. Estos dos van ser contundents amb la idea que hi havia al cap del jugador, no hi ha cap manera de que el jugador abandone el conjunt blanquinegre a no ser que hi haja un equip es capaç de dipositar la clàusula que trenque el contracte actual del jugador amb el VCF. 50 són els que trenquen la unió que la temporada passada va ser renovada fins el 2020.

Tot i que han passat els dies i les setmanes l’oferta del Sevilla continua present al cap del jugador el qual podria haver acceptat ja totes les condicions que lligarien al jugador amb la disciplina de Nervión. Per contra, l’oferta reconeguda per totes les parts interessades és de 10 milions d’euros, una quantitat irrisòria per als de Mestalla que mai seran acceptades.

Ara només hi ha lloc a recuperar un jugador que tot i que no forçarà la seua marxa, no té el ple convenciment d’estar a Mestalla després de molts enfrontaments de la graderia de Mestalla en contra del futbolista.