ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Sevilla tanca el seu nou entrenador

Per Blanquinegres · 02 Juny, 2024

Francisco Javier García Pimienta ja és oficialment entrenador del Sevilla. El català afrontarà el seu segon desafiament en la Primera Divisió dirigint un projecte marcat per la precària situació econòmica, que condicionarà la confecció de la plantilla donant especial protagonisme a la pedrera. El Sevilla ha anunciat un acord per dos temporades amb el tècnic, que serà presentat en els pròxims dies. Arriba a Nervión al costat de David Gómez (preparador físic), Alex García (segon entrenador) i Albert Peris (assistent tècnic).

En el segon entrenador amb Del Nido Carrasco com a president, després del fitxatge de Quique Flores en el tram final de 2023 per a aconseguir la permanència, i el sisé inquilí de la banqueta nervionense des de l’estiu de 2022. Lopetegui, Sampaoli, Mendilibar, Diego Alonso i Quique Flores completen la llista.

La seua bona mà amb la pedrera, unit a la necessitat de no hipotecar-se en un contracte massa llarg amb el nou entrenador i la seua sintonia amb la direcció esportiva per a confeccionar un planter a la baixa, són els punts a favor que ha tingut en compte el Sevilla per a apostar per García Pimienta. La Masia va ser la seua escola, sent el tècnic de la pedrera blaugrana que va estar més anys consecutius entrenant, 20 anys (2001-2021). En la seua última aventura, a Las Palmas, ha jugat un paper important. Va arribar al gener de 2022 i l’equip va disputar el play off d’ascens. En el seu primer exercici complet, el va jugar i va ascendir a l’equip canari, al qual va deixar classificat setzé en LaLiga esta temporada després de perdre manxa en el tram final.