ACTUALITAT  FITXATGES  

El Sevilla, molt prop de tancar el recanvi de Rafa Mir

Per Joan Marc García · 03 Juliol, 2024

El Sevilla està a punt de tancar la contractació d’un davanter. Es tracta de Peque, jugador del Racing de Santander, segons ha informat El Chiringuito, i que sembla serà el substitut de Rafa Mir, que està molt pròxim a tancar el seu traspàs al València.

Tots dos clubs han estat en negociacions avançades i esperen concloure l’acord en els pròxims dies. El fitxatge de Rafa Mir pel València i el de Peque pel Sevilla són moviments prioritaris per a totes dues entitats, que busquen reforçar les seues plantilles de cara a la pròxima temporada.

A primera hora del dia de hui les tres parts (Rafa Mir, València CF i Sevilla) han arribat a un principi d’acord perquè Rafa Mir puga jugar la pròxima temporada a Mestalla.

Després dels fracassos de les operacions d’estiu i de gener, sembla que aquesta és la definitiva si finalment se signen tots els papers.

Totes les parts ara mateix transmeten que l’operació es pot tancar en les pròximes hores i que Rafa Mir es tornarà a posar la camiseta que tant desitja, la del València. Les exigències de Baraja -i també del jugador- es fonamentaven en què l’operació no es demorara més enllà de l’inici de la pretemporada. Ja hi ha acord tancat entre València i Mir, que es baixa el sou, i entre València i Sevilla és molt pròxim.