Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Sevilla li comunica a Rafa Mir que les condicions han canviat

Per Blanquinegres · 25 Agost, 2023

El València té a Rafa Mir, des de principis de mercat, com a objectiu principal per a reforçar la davantera aquesta temporada.  Així ho ha demostrat al llarg de la negociació i així ho va fer quan ahir va presentar una ofensiva pel davanter que es tradueix en oferta per valor de tota la fitxa del futbolista (al voltant de 3 milions bruts), així com gran part de l’amortització del futbolista que demanava el Sevila.

No obstant això, la recepció d’aquesta oferta no ha sigut positiva per part del Sevilla. El club de Nerbión es troba ara mateix tractant de convéncer al jugador perquè finalment es quede a Sevilla. Tal com va informar Tribuna Deportiva, Rafa Mir va estar ahir per la vesprada en les oficines del Sevilla per a demanar que li deixen eixir.

Amb açò pel mig, també va arribar una declaració absoluta d’intencions per part del director esportiu del Sevilla, Víctor Orta, durant la roda de premsa de presentació de dos nous fitxatges: “Des de València estan retransmetent la negociació de Rafa Mir. En el club estem valorant internament la situació i el que puc dir és que hui dia és jugador del Sevilla. I crec que ho continuarà sent a data de 2 de setembre”, ha afirmat en roda de premsa.

L’operació continua en peu

A hores d’ara, l’operació no està ni molt menys caiguda, però no és qüestió d’hores com s’esperava. Aquesta situació, res més lluny de la realitat, té com a objectiu ser un moviment de força de mercat per part del conjunt andalús. Ni abans estava tan clar el fitxatge de Rafa Mir pel València ni ara es troba tot perdut.

El jugador, com ja va fer ahir i durant gran part del mercat, té la intenció de seguir presionant al Sevilla per tal de poder arribar a Mestalla aquesta temporada. Els últims dies de mercat, com és evident, marcaran l’esdevenir de l’operació.

Segons ha informat el periodista Salva Gomis,  el Sevilla le ha comunicat a Rafa Mir en les últimes hores que no va a acceptar l’oferta del València i que les condiciones marcades ja no serveixen.