+  PRIMER EQUIP  

El Sevilla contacta amb Feghouli

Per Blanquinegres · 04 Juny, 2016

L’encara jugador del València CF, Sofiane Feghouli podria tindre assegurat el seu futur en Espanya si així es confirma i accepta una oferta en ferm del Sevilla FC. El conjunt de Nervión coneix al detall les condicions de l’algerià i amb un valedor com és Unai Emery l’opció de l’extrem dretà de 26 any agafa molta força al conjunt hispalense.

Després de la quasi espantada del Monchi, secretari esportiu del Sevilla, la situació va tornant a la normalitat i el treball al voltant del projecte 16/17 sevillista torna a ser l’única noticia valida per tot aficionat sevillà.

Des de la capital de província andalusa, s’és conscient de la pobra temporada del ‘8’ valencianista al llarg de la ja extinta temporada 15/16. I a més, de les diferents opcions que tant el jugador com el seu agent han estat rebent al llarg del passat mes de gener, moment en el que el futbolista podia començar a ser lliure de negociar davant l’enquistada situació que tan l’entitat blanquinegra com Feghouli van recrear estos passats mesos.

Ja per últim, de confirmar-se estes línies avançades per els companys de Diari de Sevilla, els Hispalenses tornarien a poder pescar en aigües del Túria com ja van fer en el seu dia amb el cas Banega. Situació que de repetir-se podria crear, de nou, un gran maldecap vistes les prestacions de l’argentí des de que este aterrara a Sevilla.