Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El secretari tècnic de l’Elx parla sobre Fran Pérez

Per Joan Marc García · 01 Agost, 2023

El València continua perfilant les eixides per tal de poder afrontar les entrades necessàries per a la pròxima temporada. I es que segons va informar Superdeporte fa unes setmanes, Fran Pérez es trobava a un pas d’eixir cedit a l’Elx durant una temporada. Amb contracte fins a 2026 amb el València, Fran necessita una eixida que li permeta créixer com a futbolista.

Des del club, no fa molt, hi havia consens per a facilitar la seua eixida. No obstant això, fa uns dies Rubén Baraja va frenar en sec l’eixida de Fran Pérez rumb a Elx perquè al tècnic li estan agradant molt les seues participacions aquesta pretemporada. Per tant, arribats a aquest punt, des del club no es descarta que es quede al València aquesta temporada.

A més, durant aquesta pretemporada, Fran Pérez ha demostrat ser un jugador indispensable per a l’equip. D’aquesta forma, ha sigut titular en els quatre partits disputats pel València durant la preparació, sols sent igualat per l’únic fitxatge del club de Mestalla fins ara, Pepelu. I es que malgrat haver tingut un acord tancat amb l’Elx al començament de l’estiu, de moment, és un home imprescindible per a Baraja.

Amb tot açò, el secretari tècnin de l’Elx, Sergio Mantecón, ha parlat hui sobre la situació de Fran Pérez i ha explicat per què no s’ha tancat la cessió del futbolista del València cap al club il·licità: “És un perfil de futbolista que ens agradaria que estaguera ací, però els temps els marca el València“, ha assenyalat Mantecón.

Segons ha pogut saber Blanquinegres, pel moment no hi ha novetats respecte el futur de Fran Pérez al València. Es cert que el club de Mestalla treballa, des de principis de mercat, en l’incorporació de jugadors de banda com Sergi Canós, però no es coneix ni molt menys on acabarà jugant Fran la pròxima temporada.