ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Sassuolo ofereix una cessió per Samu Castillejo

Per Sergio Botella · 01 Septembre, 2023

Una de les operacions que ha de tancar el València en aquest últim dia de mercat és l’eixida de Samu Castillejo. L’extrem, descarte de Rubén Baraja, estaria prop d’eixir al Sassuolo i tornar a la lliga italiana una temporada després.

Segons el periodista Hector Gómez, el conjunt italià ofereix una cessió amb una opció de compra de 250 000 euros pel jugador malagueny. En aquesta operació, el València hauria d’assumir un milió d’euros bruts de la seua fitxa, però alliberaria 1,5 milions.

Per part del jugador, ha donat el ‘ sí ‘ a tornar a Itàlia per a signar pel Sassuolo. En el dia de hui, s’espera una reunió entre els seus agents i el club per a acabar de tancar la seua eixida del València després d’una temporada en el conjunt ché.

L’eixida de Samu Castillejo permet al València incorporar un jugador de banda, tal com ha demanat Rubén Baraja. Si es concreta la seua eixida, el club té menys de 24 hores per a tancar la incorporació d’un jugador de banda que li puga permetre al seu entrenador tindre alguna alternativa més.