ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Sassuolo no executarà la compra de Castillejo

Per Blanquinegres · 08 Febrer, 2024

Samu Castillejo no continuarà la pròxima temporada en el Sassuolo. El València va tancar la seua cessió a Itàlia en les últimes hores de mercat després d’un estiu polèmic i on les ofertes de Turquia, Aràbia i el Brasil se li van acumular.

El tècnic Rubén Baraja va deixar de comptar amb l’extrem malagueny en els partits decisius de la temporada -va apostar per Diego López, sense tindre recorregut en Primera- i això no li va agradar al futbolista. A Baraja no li convencia la manera de jugar ni l’actitud del jugador en competició i el propi futbolista reconeixia que el canvi d’entrenador li havia afectat: “El sistema de Gattuso era l’ideal per a mi”, va dir després d’acabar la campanya. Castillejo va jugar un total de 26 partits (25 de Lliga i un de Copa, en els quals va marcar quatre gols.

Castillejo va arribar gratis a València i el Sassuolo es va guardar una opció de compra de 250.000€. No obstant això, segons ha informat el programa Tribuna Deportiva, el Sassuolo té decidit que no executarà l’opció.