ACTUALITAT  

El Saragossa s’interessa en la cessió d’Hugo González

Per Joan Marc García · 06 Juny, 2024

No hi ha cap dubte que el València CF està funcionant gràcies al bon rendiment “dels xavals” i “La quinta del Pipo”. Jugadors com Mosquera, Yarek, Javi Guerra, Diego López o Fran Pérez han fet un pas endavant per liderar el conjunt che aquesta última temporada. En canvi, hi ha altres jugadors de la pedrera que també estan tenint oportunitats, tot i que amb menys protagonisme.

Un d’ells és Hugo González, extrem que aquesta temporada ha combinat els partits del primer equip amb els del València Mestalla a Segona RFEF. Hugo González va renovar el seu contracte amb el València fins a juny de 2027. L’extrem dret ha disputat 10 partits amb el primer equip, amb una assistència, i 23 partits amb el Mestalla, amb 10 gols i 2 assistències.

Per tant, a Hugo se li queda xicotet el filial, i en aquest sentit, el València vol repetir amb ell la “fòrmula Tàrrega”, és a dir, cedir al futbolista a Segona Divisió i que guanye experiència disputant minuts en aquesta competició per poder fer el salt al primer equip.

De fet, segons Periódico de Aragón, el Saragossa apunta a la cessió del jove futbolista del València. Seria un molt bon destí per a un Hugo González que aquesta temporada, als seus 21 anys, ha sigut un dels millors futbolistes de 2a RFEF.