+  PRIMER EQUIP  

El rivals ataquen ‘verbalment’ al VCF

Per Blanquinegres · 08 Abril, 2015

A falta de 9 jornades per a la fi de la temporada, els nervis comencen a nàixer entre els rivals dels blanquinegres amb els objectius encara per abastar.

 

Queda, relativament, poc per que la Lliga arribe a la seua fi, i tot està per decidir-se; campió, descensos i les classificacions per a les competicions europees. Una classificació en la que el VCF es troba clavat de ple, junt a altres dos rivals, Atlètic de Madrid i Sevilla des de principis de temporada.

Un trio que a falta de 9 jornades obri una nova competició on només els dos que abasten la major part dels punts en joc seran equips de Lliga de Campions. De moment, amb 61 punts, els de Mestalla, completen la quota d’equips participants a la competició de les estreles com a quart classificat, tercer l’Atlètic de Madrid amb 65 i amb 61 punts, el Sevilla que, de moment, es queda fora, classificant com a 5è.

A continuació, la batalla que ens espera, a banda de presentar-se al verd, des de la jornada passada es presenta als micròfons dels mitjans de comunicació. Després de que matalafers i sevillistes retallaren punts als blanquinegres, tot dos equips van recordar-se dels valencianistes. Atacs poc esportius que feien referencia a la poca carrega de competició del vestidor de Nuno Espírito Santo respecte a Sevilla, lluitant per la Champions i a l’Europa League i Atlètic de Madrid pugnant per la regnar al continent i per ser equip la pròxima temporada de la millor competició. Unes males arts que tracten de llevar-li mèrit al treball del VCF abastat fins ara. Fins i tot sense estar clavat a la lluita, el Vil-real, el passat diumenge va alçar discrepàncies amb les paraules del tècnic groguet i la gespa no regada de Mestalla. Esperem que tota esta guerra verbal no descentre als valencianistes de cara a l’únic objectiu vàlid de la temporada.